Zet studenten in voor jouw vraagstuk

Heb jij als ondernemer of organisatie een vraagstuk, waarbij je graag eens ondersteuning of een frisse blik in zou willen zetten? Avans Hogeschool biedt ondernemers en organisaties projectmatige ondersteuning aan in verschillende vraagstukken die zij hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • HR en organisatieontwikkeling (opleiding HRM)
  • Duurzame businessmodellen en meerwaardecreatie (minor Business 2030)
  • MKB advisering op financieel, fiscaal en strategisch gebied (minor MKB advies)
  • Bedrijfskundige vraagstukken rondom procesverbetering, strategieontwikkeling, nieuwe businesscases en internationaliseringsstrategieën (minor Bedrijfskundig adviesbureau).

HRM of Organisatievraagstuk
Is mijn arbeidsvoorwaardenpakket Generatie Z-proof? Hoe richt in mijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid in? Wat is de impact van technologie op de competenties die ik van mijn medewerkers verwacht? Avans Hogeschool biedt de mogelijkheid studenten kosteloos in te zetten op verschillende HR projecten. Opdrachtgevers komen zo toe aan de klussen waar zij normaliter niet de tijd, focus of expertise voor hebben. 

Bedrijfskundig vraagstuk

Laat studenten je helpen! Hoe beweeg ik mijn organisatie naar een netwerkstructuur? Hoe kan blockchaintechnologie mijn organisatie vooruit helpen? En welke kansen biedt het buitenland voor mijn onderneming? Avans Hogeschool biedt de mogelijkheid studenten kosteloos in te zetten op verschillende Bedrijfskundige projecten. Opdrachtgevers komen zo toe aan de klussen waar zij normaliter niet de tijd, focus of expertise voor hebben.

Duurzaamheidsopgave

Hoe onderneem ik duurzaam en verdien ik daar tegelijkertijd geld mee? Hoe kunnen mijn afvalstromen omzet genereren? Hoe ziet mijn organisatie er in 2030 uit? Avans Hogeschool biedt de mogelijkheid studenten kosteloos in te zetten op verschillende duurzaamheidsvraagstukken. Opdrachtgevers komen zo toe aan de klussen waar zij normaliter niet de tijd, focus of expertise voor hebben.

MKB-advies door studenten
Hoe blijf ik gedurende het jaar zo liquide mogelijk? Hoe richt in mijn betaalverkeer efficient in? Hoe kan ik belastingen vóór me laten werken in plaats van tegen me? Avans Hogeschool biedt de mogelijkheid studenten kosteloos in te zetten op verschillende MKB-vraagstukken. Opdrachtgevers komen zo toe aan de klussen waar zij normaliter niet de tijd, focus of expertise voor hebben.

Interesse? Mail (tessa@wesharetalent.com) of bel (06 13544483) me voor meer informatie en mogelijkheden.