WeShareTalent zoekt Young Professional


Ben jij of ken jij iemand, binnen of buiten jouw eigen organisatie, voor wie onderstaand profiel interessant is? We zijn erg benieuwd en horen het graag. Je kunt een bericht sturen naar marlieke@wesharetalent.com

WeShareTalent is een netwerkorganisatie met 600 organisaties en 6000 contacten. Het doel van WeShareTalent is om kennisuitwisseling over organisatiegrenzen heen te stimuleren. We helpen organisaties en hun medewerkers met allerhande vraagstukken door middel van het faciliteren van inspiratie en kennisoverdracht bij events, en door programma’s op maat aan te bieden waarbij het netwerk van WeShareTalent ingezet wordt. WeShareTalent is een kleine organisatie met een enorm netwerk, hierdoor leer je snel veel mensen kennen, is er veel vrijheid in het indelen van je werkzaamheden en veel ruimte voor eigen inbreng. 


Wat ga je doen?
  • Accountmanagement over de Premium Members en prospects: Je weet wat er speelt binnen deze organisaties, coördineert de uitrol en het gebruik van de memberships en bent het vaste aanspreekpunt voor deze organisaties. 
  • Communicatie & Sales: Je zet leuke acties op om prospects aan te spreken en houdt ons netwerk op de hoogte d.m.v. bijvoorbeeld een periodieke nieuwsbrief. 
  • Events: Jij bent verantwoordelijk voor de gehele eventplanning van zo’n 120 events per jaar. Je zorgt voor een volle jaaragenda, diversiteit aan onderwerpen, kwalitatief goede events, updates voor deelnemers en de begeleiding tijdens events. 
  • App & Website: Jij kunt je inleven in de gebruiker en zorgt voor een optimale customer journey rondom de app en website.
  • Projectmanagement: Naast deze set van taken krijg je veel vrijheid om zelf projecten te starten. Denk aan het optimaliseren van de Customer Journey en HR trajecten zoals het aantrekken en behouden van WeShareTalent ambassadeurs. Er is veel mogelijk!

Het betreft een fulltime functie (0,8 – 1 FTE) voor +/- 6 maanden. Ook mogelijk i.c.m. Talent Exchange Program (https://www.wesharetalent.com/events/talent-exchange-program-brainstorm/).