Werktuigbouwer wil zijn ervaring uitbreiden als Java developer

Ervaren werktuigbouwkundige (momenteel bezig met vierde jaar HBO deeltijd werktuigbouwkunde aan de HAN) met een passie voor programmeren. Na een carriere bij het Maritiem Research Instituut als Sensor – Opnemer Specialist en daarna als Data Analist / Calculatie Ingenieur ben ik op zoek naar een verruiming van mijn ervaring in de richting van mijn passie. Ik ben gecertificeerd Java Developer en heb veel ervaring opgedaan met programmeren in C++, Matlab en Fortran. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met robotica, machine learning en machine vision.

Zoekt een organsiatie waar zijn werktuigbouwkundige kennis van mechanica en control systems gecombineerd kan worden met zijn programmeer ervaring.

+++
Goed opgeleid ICT personeel is momenteel schaars. Deze gemotiveerde kandidaat komt uit een loopbaanoriëntatie- en scholingstraject waarin opgeleid en gecertificeerd wordt voor die functies in de IT waaraan op dit moment behoefte is.

Naast functie gerichte aspecten worden ook de social skills als, netwerk- en adviesvaardigheden, effectief communiceren en presenteren, getraind.

Voor organisaties die geinteresseerd zijn in nieuwe mogelijkheden die ontstaan in het aanbod op de arbeidsmarkt.

Aantrekkelijke condities, bijvoorbeeld om na een deta vast periode het contract om te zetten naar een vast dienstverband.
+++

Meer weten over dit concept of deze kandidaat? Neem contact met me op en ik deel dit talent.