Ervaren programma manager zoekt opdracht bij internationaal werkende organisatie

Harry is bij een financiële instelling Programma Manager voor integratie van overgenomen organisaties. “Ik heb daarnaast ook diverse BPM / BPR trajecten uitgevoerd (waaronder Debiteuren, Polis administratie, Facilitaire Dienst en de effecten van invoering Ketenintegratie). Vanuit die optiek ben ik gewend aan telkens weer risico-inschattingen te maken en te wegen en daarbij uiteraard kritisch / scherp te zijn op de meest eenvoudige oplossing.”

Hij is op zoek is naar een meer internationale context omdat de eigen organisatie zich puur als een Nederlandse dienstverlener gaat profileren en de internationale activiteiten gaandeweg worden afgebouwd.

Ervaringen die hij meebrengt:
* meer dan 10 jaar ervaring als lid van het managementteam, is vanuit die positie bekend met het “laveren” tussen de verschillende belangen van de diverse stakeholders.
* Control Risk Self Assesments; ervaring met uitvoering van audits op alle gebieden van de organisatie (zowel zelf als door Audit-afdeling van het hoofdkantoor). * Als compliance-officer framework voor risico-analyse opgezet.
* Het managen van programma’s en projecten, het parallel bewaken van diverse projecten gaat hem goed af.
* Ervaring met aansturing van en werken in multi-disciplinaire teams.
* Schakelt gemakkelijk tussen en met verschillende lagen in en buiten de organisatie.

Harry woont en werkt in het Oosten en centrum van het land maar is flexibel om ook daarbuiten een opdracht uit te voeren. Weet jij een interessante opdracht of ken je iemand die hem verder kan helpen? Stuur dan een mailtje met contactgegevens naar ben.sinnige@wesharetalent.com of bel 06 54 21 89 09