Nieuw programma: TalentGroei en Ondernemerschap – Port4Growth & WeShareTalent

WeShareTalent & Port4Growth bundelen hun krachten in een gloednieuw jaarprogramma voor groeiondernemers én hun medewerkers:

  • 10 speciaal voor ambitieuze ondernemers kernachtige, praktische en to the point (fysieke) bijeenkomsten over actuele thema’s gericht op het ontwikkelen van jezelf als ondernemer én jouw team.
  • 500 (online) kennisdelingsevents voor medewerkers van ambitieuze groeibedrijven gericht op het ontwikkelen van medewerkers.

Wat levert het je op?

Met het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ dragen we bij aan jouw ambitie om zelf én met jouw team te groeien naar het next level. Een ondernemer die zijn leiderschapskwaliteiten kent en inzet samen met een succesvol team van medewerkers. Jijzelf en jouw medewerkers wisselen kennis en inspiratie uit en connecten met andere ondernemingen. Het jaarprogramma bestaat uit 10 fysieke sessies speciaal voor ondernemers en een keuze uit 500 online kennisdelingsevents voor medewerkers.

Het programma start met jouw ondernemersdroom: hoe zie jij jouw ideale “ondernemer & team”? In de 9 daaropvolgende stappen werk je dit uit tot en met realisatie daarvan. Elke fysieke sessie wordt gecombineerd met online events die door de medewerkers gekozen kunnen worden. Het programma heeft al een selectie gemaakt van bij een bepaalde fysieke sessie goed passende online events. Groeien doe je samen, daarom bieden wij in één programma zowel iets voor jou, een ambitieuze ondernemer, als voor je hardwerkende medewerkers.

Aan het einde van het jaar:

  1. hebben jijzelf en jouw talentvolle medewerkers nieuwe, leerzame en inspirerende connecties opgebouwd;
  2. hebben jullie kennis van buiten het bedrijf naar binnen gehaald;
  3. zijn jullie geïnspireerd, gegroeid en verder ontwikkeld;
  4. en hebben jullie het beoogde succesvolle ondernemer & team gerealiseerd!

Wat houdt het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ in voor jouw als ondernemer?
Wellicht heb je al vaker gedacht en gewenst dat je zelf als leider naar een hoger niveau wil groeien en dat je ook jouw medewerkers naar dat hogere niveau wil laten mee-ontwikkelen. Zodat je samen een onverslaanbaar team wordt!

Dit programma is uniek omdat het zowel sessies voor jouw als ondernemer biedt en ook in combinatie daarmee sessies die specifiek gericht zijn op de ontwikkeling van je medewerkers.

Wat houdt het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ in voor jouw medewerkers?
Jouw werknemers kunnen deelnemen aan alle events van WeShareTalent. WeShareTalent is een netwerkorganisatie met ruim 1500 organisaties verdeeld over 15 sectoren die gelooft in kennisdelen over organisatiegrenzen heen. Uit deze events is voor het programma een speciale selectie gemaakt van verdiepende online kennissessies. Bij elke van de 10 bovenstaande modulen wordt een aantal verdiepende sessies aanbevolen. In principe gericht op de medewerkers maar ook de ondernemers kunnen hier aan deelnemen. Op deze manier groeien de ondernemer samen zijn medewerkers naar het next level. Naast de aanbevolen sessies kunnen jouw werknemers zo vaak ze willen deelnemen aan andere events van WeShareTalent, om te leren van andere organisaties en nieuwe connecties aan te gaan. Bekijk hier de events van WeShareTalent. 

Praktische informatie
De fysieke maandelijkse sessie start om 14.30 uur tot 17.30 uur. De locatie is in het centraal gelegen DutchCenter4Growth in Woerden. Gemakkelijk parkeren en het station ligt dicht bij.

De online sessies duren gemiddeld anderhalf uur.

Wat is WeShareTalent?
WeShareTalent is een netwerkorganisatie met ruim 1500 organisaties verdeeld over 15 sectoren die gelooft in kennisdelen over organisatiegrenzen heen. In het kader hiervan organiseert WeShareTalent meer dan 500 kennisdelingsevents per jaar, in de categorieën persoonlijke, organisatorische en maatschappelijke groei. Jouw werknemers kunnen zo vaak ze willen deelnemen aan deze events om te leren van andere organisaties en nieuwe connecties aan te gaan. Bekijk hier de events van WeShareTalent.

Wat is Port4Growth?
Het platform voor groeiondernemers is in 2004 opgericht door een aantal ambitieuze ondernemers van scaleups met als doel om van elkaar en van experts te leren, ervaringen te delen en de ondernemersdroom waar te maken. Inmiddels is het netwerk gegroeid naar 5000 groeibedrijven in Nederland. In opdracht van EZ is eerder een onderzoek naar de succesfactoren van doorgroei gedaan en zijn de concepten van ‘Strategische Foto’ en ‘Groeipad’ ontwikkeld die gebruikt worden in Programma Groeiversneller, een programma waar inmiddels ruim 250 ondernemers aan hebben deelgenomen.

Meer weten en aanmelden
Wil jij meer weten over het programma ‘TalentGroei en Ondernemerschap’ en bijvoorbeeld de bijbehorende kosten? Neem contact dan op met Sifra Thuss via sifra@wesharetalent.com of 06- 29 49 02 01. Je kunt ook contact opnemen met Joop de Jong via joop.de.jong@port4growth.nl of 06 -50 23 61 52 of je gegevens hieronder achterlaten.