Over WeShareTalent

Verbinden | samenwerken | ontwikkelen

Wij bieden inspiratie, kennis en de connectie, oplossing of strategie waar je zelf niet aan had gedacht. Dit doen wij met en binnen ons uitgebreide netwerk van organisaties. Organisaties die bij willen dragen aan kennis- en talentuitwisseling over organisatiegrenzen heen. Ontwikkeling en inspiratie door het delen van kennis en talent van de mensen in jouw organisatie met mensen in andere organisaties. Het delen van kennis en talent faciliteren wij in grotere groepen door middel van events (Masterclasses, Sharetimes en Thinktanks) maar ook op persoonlijk niveau (Stretch opdracht).

In het netwerk van WeShareTalent vind je organisaties die geloven in het delen van informatie om verder te komen. De mensen binnen deze organisaties durven ‘buiten de lijntjes te kleuren’, zijn initiatiefnemers, hebben lef, en willen hun talenten verder ontwikkelen. Wij komen ook graag met jou in contact!  Bekijk hier een overzicht van de organisaties in het netwerk van WeShareTalent.

 

Communities

Het netwerk komt onder andere samen binnen de communities: Change, Customer, Digital, Governance, Innovation & Talent. Binnen deze communities kun je meedoen aan activiteiten als Masterclasses, Sharetimes (kijkjes in de keuken) en verdiepende sessies. Naast dat je kennis opdoet, ontmoet je ook andere enthousiastelingen die een waardevolle toevoeging aan jouw netwerk kunnen zijn. Meer informatie over de communities en deelnamemogelijkheden? Bekijk de WeShareTalent Membership flyer.

 

Ik heb een vraag..

Heb je een persoonlijke of zakelijke ontwikkelvraag? Wil je bijvoorbeeld je kennis verrijken, je netwerk uitbreiden, of zou je eens binnen willen kijken bij een heel ander soort organisatie? Of wil je als organisatie veranderen, een nieuw vakgebied verkennen of gewoon eens een frisse blik door te sparren met anderen? WeShareTalent verbindt jou of jouw organisatie met anderen, en vindt op die manier een passend antwoord op jouw ontwikkelvraag.

 

Aanmelden

Wil je meer weten over WeShareTalent, onze nieuwsbrief ontvangen, inschrijven voor een event of reageren op een opdracht? Stuur ons een mailtje met de vraag om inloggegevens voor jouw WSTapp. Op basis van je profiel ontvang je berichten over de nieuwste events en opdrachten die bij jou passen.

Meer weten? Bekijk de uitgebreide deelnamemogelijkhedenWST Deelname mogelijkheden 2018 (we maken ook programma’s op maat) en/of neem contact met ons op.