Over WeShareTalent

CONNECT | INSPIRE | GROW

Wie zijn wij?
Wij zijn overtuigd van de kracht van kennis- en talent uitwisseling, waarbij het uit Afrika afkomstige spreekwoord ‘Als je snel wilt gaan, ga alleen, als je ver wilt gaan, ga dan samen’ nauw aansluit op onze missie: Zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties. Ons netwerk is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren, om over organisatiegrenzen heen te stappen en om functioneel stof op te laten waaien. Altijd met een informeel, open en persoonlijk karakter.

Waarom doen wij dat?
Wij werken vanuit de overtuiging dat kennis- en talent uitwisseling over organisatiegrenzen heen de nieuwe norm wordt. Door het delen van jouw kennis en talent, dat waar jij goed in bent en blij van wordt, ontstaan verrassende inzichten, nieuwe ideeën en waardevolle connecties.

Hoe doen wij dat?
Elke dag bouwen wij vol enthousiasme aan het netwerk om jouw kennis en persoonlijk netwerk te laten groeien. Dit doen wij door kennis, mensen en organisaties op een unieke manier bijeen te brengen. Wij bieden een uitgebreid portfolio waarin wij faciliteren op inspiratie, persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Daarnaast brengen wij thematisch ons netwerk in meer dan 500 events per jaar bij elkaar.

Voor wie is WeShareTalent?
Van corporates tot NGO’s, van overheden tot start-ups, WeShareTalent richt zich in eerste instantie op organisaties die van anderen willen leren en tegelijkertijd ook hun eigen deuren open willen zetten om anderen juist van hen te laten leren. Specifiek binnen de organisaties richten wij ons op mensen die openstaan voor ideeën en inbreng van ‘de buitenwereld’. Want waarom alleen het wiel opnieuw uitvinden, als je hem ook samen kan verbeteren?

Waar zijn wij trots op?
• Ruim 25.000 deelnemers
• Ons informele en open karakter
• Meer dan 1500 aangesloten organisaties
• Het grootste kennisdelingsplatform van Nederland
• Met ruim 500 events per jaar

Benieuwd naar de membershipmogelijkheden? Deze vind je hier.