Wanneer zet jij de volgende carri̬re-stap als Millennial? Рdoor Ayoung

De jonge talenten van deze tijd barsten van de ambitie, maar hoe zet je deze ambitie in om succesvol te groeien binnen je bedrijf? Welke mogelijkheden liggen er om te groeien binnen je bedrijf (of daarbuiten)? En tegen welke moeilijkheden lopen veel jonge talenten aan om stappen te maken in hun carrière?

Ellen van Gestel heeft een achtergrond in rechten en is na een carrière van bijna 20 jaar als jurist en mediator overgestapt naar training en coaching bij Dialogue. Dialogue is het bureau voor ontwikkeling van talent binnen organisaties, met de focus op gespreksvoering. Ellen neemt je mee in de manier waarop je de neuzen dezelfde kant op zet en jezelf op een goede manier neerzet in een gesprek over bijvoorbeeld je carrière of salaris. 

Rogier Sparreboom werkt al sinds 2003 bij Aon en is intussen gegroeid tot CFO van de EMEA regio. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van audit, finance, planning en analyses binnen de Benelux en de Verenigde Staten. Hij deelt dan ook graag zijn ervaringen over hoe hij zijn carrière stappen heeft kunnen maken.

In deze sessie willen we 3 belangrijke onderdelen behandelen die vaak terugkomen in dit proces:
  1. De volgende stap in je carrière: Wanneer ga je de volgende stap in je carrière maken? En hoe ga je deze stap maken? Wat heb je hiervoor nodig? 
  2. Jezelf intern promoten: Hoe kun je een intern netwerk creëren binnen en buiten je bedrijf? Hoe kan je jezelf op de kaart zetten?
  3. Gesprek voeren over je carrière ontwikkeling: Hoe ga je het gesprek aan met je leidinggevende als je een stap wilt zetten? Wanneer is het geschikte moment om dit gesprek te beginnen? Hoe kun je meerwaarde creëren en de juiste vragen stellen als het gaat om salarisonderhandeling?
Graag gaan we met jullie het gesprek aan om deze vragen te beantwoorden en te horen waar jullie tegenaan lopen.

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com.