Waarom is intelligent bewegen zo belangrijk voor persoonlijke groei? – door SPAT verandert

In deze sessie van bestseller auteur Fabio D’Agata ontdek je Intelligent Bewegen; een methode om lichaamsbeweging in te zetten voor persoonlijke groei en betere prestaties.
Door het lichaam te betrekken bij ons dagelijkse werk krijgt persoonlijk leiderschap een nieuwe dimensie. Zo heeft Intelligent Bewegen direct invloed op bijvoorbeeld wilskracht, creativiteit en productiviteit. Het kan zelfs gedrag veranderen op een effectieve, duurzame manier. Je moet alleen wel even weten hoe dat werkt. Vanuit zijn persoonlijke verhaal, inspirerende succesvoorbeelden uit de praktijk en wetenschappelijke onderbouwing legt Fabio D’Agata een directe verbinding tussen het lichaam en persoonlijke ontwikkeling. Vergeet sporten voor esthetische doeleinden of het neerzetten van persoonlijke records en ontdek wat je allemaal samen met je lichaam kunt bereiken.

Als directeur van zijn bedrijf SPAT verandert en auteur van het boek Intelligent Bewegen is Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. De methode wordt op verschillende plekken ingezet. Zo gebruikt het ministerie van Defensie Intelligent Bewegen bijvoorbeeld om 1.600 militairen te reïntegreren, het UMC Utrecht zet Intelligent Bewegen in voor een positieve ontwikkeling van psychiatrische patiënten en het bedrijfsleven zet de inzichten in voor meer productiviteit, assertiviteit en werkgeluk.

Leerdoelen van deze masterclass zijn:

• De principes van Intelligent Bewegen;
• De toepassing van Intelligent Bewegen in jouw dagelijkse werk;
• Hoe je door Intelligent Bewegen persoonlijke groei stimuleert.

Voor vragen kun je mailen naar info@wesharetalent.com.