Versnellen door te vertragen – door Business Balance Bootcamp

De Business Balance Bootcamp helpt teams die hun ontwikkeling naar de ‘next level’ willen tillen. En professionals en leiders die daarin een voortrekkersrol willen en durven vervullen. 

Ben je professional of leider in een organisatie waar de druk hoog is en veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Is in jouw team de dynamiek van de wereld om ons heen dagelijks voelbaar? Zoek je naar handvatten om de aandacht van jezelf en je team te kunnen blijven richten op hetgeen er echt toe doet? Waarmee je echt het verschil kunt blijven maken?

Dit verfrissende programma helpt jou te versnellen, juist door te vertragen op de juiste momenten en de juiste manier. En dat brengt: 

      Focus op gezamenlijke purpose
      Het optimaal benutten van ieders kracht
      In balans en rust binnen de huidige hectiek van alledag.

De Business Balance Bootcamp geeft aandacht aan het bouwen van een gezamenlijk doel, het ontwikkelen van de verbinding met jezelf en met elkaar. Daarnaast stimuleert het vitaliteit door gebruik van mindfulness, energiegevende dialoog en werkvormen. 

Tijdens deze kennismakingsworkshop sta je stil bij je eigen focus, kracht, balans en rust. Waarna je naar huis gaat met een aantal direct toepasbare handvatten om toe te passen in je dagelijkse werk. 

Diana en Dimphy hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in het faciliteren en leiden van mensen en teams in het worden van de beste versie van zichzelf. Ze combineren Westerse inzichten in leiderschap en teamontwikkeling met Oosterse wijsheid (o.a. Mindfulness en meditatie). Ze zijn beiden gepassioneerd in diepgaande verandering en het doen herleven van energie in organisaties.   

Voor vragen kun je mailen naar info@wesharetalent.com