Verdiep je leiderschap: Leiding geven in sterke veranderingen – door CoreChange


De huidige omstandigheden zijn heel dynamisch, je wil je organisatie hierop aan laten sluiten. Nu op dit moment, maar ook in komende jaren. Hoe geef je succesvol leiding in deze dynamiek en complexiteit? Zijn je oude manieren van doen nog afdoende, of is het tijd om je leiderschap te verdiepen?

CoreChange helpt met nieuwe vormen van leiderschap. Anders leiding geven, met stimuleren van creativiteit en wendbaarheid. Ruimte geven aan de professionals, meer ‘op je handen zitten’, met andere vormen van ‘control’. Leiding geven vanuit vertrouwen en inspiratie, gericht op écht bijdragen en vernieuwen.

Hoe kun je je leiderschap verder ontwikkelen en uitbreiden? Hoe kun je zorgen dat je met je organisatie succesvol bent in de dynamische wereld, die zich aandient?

In deze workshop: 

  • Leer je de drie dimensies van leiderschap (skills, stages en states) herkennen en de principes van ‘level up leiderschap’
  • Ontdek je hoe je leiderschap verder kunt ontwikkelen, passend bij de opgaven van deze tijd
  • Krijg je met een zelfscan inzicht in de 21e eeuwse leiderschap-skills 
  • Leer je een krachtige en simpele methode om – ook onder druk of in hectiek- je optimale leiderschap in te zetten.
De workshop wordt gegeven door Anouk Brack en Toon Franken, die vanuit hun brede ervaring met het begeleiden van organisaties en management de principes hebben ontdekt voor ‘level up leiderschap’.

Anouk Brack werkt vanuit Anouka Training en is de auteur van de management boeken ‘De verborgen Dimensie van Leiderschap’’ en ’Leiderschap in Verandering’’.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com