van 24 nov: Jouw droomopdracht met een Stretch Assignment – door WeShareTalent

Wil jij een keer buiten de grenzen van je eigen organisatie kijken? En wil jij je kennis en ervaring ontwikkelen en verbreden? Dan is een Stretch Assignment wat voor jou! 

Een Stretch Assignment, jouw ”droomopdracht”, is een korte opdracht van vijf tot tien dagen, gericht op het ontwikkelen en verbreden van jouw kennis en ervaring. Jij geeft aan welke sector en organisatie jouw voorkeur heeft en of je juist binnen of buiten je vakgebied wilt leren. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van een aantal dagen meedraaien tot het uitvoeren van een specifieke opdracht. 

Een Stretch Assignment doe je om extern ervaring op te doen voor een interne uitdaging, jezelf aan te scherpen op je vakgebied vanuit een andere sector, je te laten inspireren door een ander vakgebied of om je te oriënteren op de vervolgstap in je carrière. Omdat de opdrachten vaak parttime en in een doorlooptijd van een aantal weken worden uitgevoerd, zijn ze goed te combineren met je huidige functie.

Meer weten over de mogelijkheden? Join ons deze sessie waarin wij jou alles vertellen over de mogelijkheden van een Stretch Assignment en waar er de ruimte is om al je vragen te stellen.