TWijs Proeverij met WeShareTalent


Voor TWijs medewerkers.

TWijs is lid van WeShareTalent, daarmee krijg jij als TWijs medewerker toegang tot ons netwerk. WeShareTalent is overtuigd van de kracht van het delen van kennis. Ons doel is om zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties. Dit doen wij door samen met het netwerk ruim 300 events per jaar (masterclasses, workshops, kijkjes in de keuken) te organiseren.

Vanmiddag krijg je (online) een inkijk in hoe onze events eruit zien, via de TWijs Proeverij. Je leert het netwerk kennen door twee workshops naar keuze te volgen. Zie hier beneden het programma en een korte omschrijving van de workshops waaruit je kunt kiezen. 

Generatiemanagement door YSE
Het kan tegenwoordig voorkomen dat er vier generaties tegelijk op de werkvloer rondlopen. De verschillen die er tussen deze mensen bestaan kunnen en moeten niet genegeerd worden, maar juist worden benut. Hoe kun je er voor zorgen dat de krachten van elke generatie zo optimaal mogelijk worden benut? Wat kun je doen om de verschillende generaties te binden? Tijdens deze workshop deelt Kim Verwijmeren de ervaringen van YSE op het gebied van generatiemanagement. Ze heeft ontzettend veel workshops op dit gebied gegeven en is de uitgelezen persoon om handreikingen te doen voor vraagstukken die bij jouw organisatie spelen.
 
Employee Experience door GrowQu
Customer Experience is onderhand een bekend woord, maar ben je ook op de hoogte van Employee Experience? Uit onderzoek blijkt dat er verschillende methodes zijn voor blij en tevreden personeel. De methode die op langer termijn voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers zorgt, is de focus op ontwikkeling en autonomie (zelfdeterminatietheorie). De vraag waar vele organisaties en haar medewerkers mee worstelen is: Hoe neem je regie over je eigen ontwikkeling? Tijdens de workshop neem Joost Bokkers je mee hoe je regie kan nemen over je eigen ontwikkeling. Zijn organisatie, GrowQu, helpt organisaties van een klassieke Performance Management aanpak te transformeren naar een cultuur van continu ontwikkelen. In de workshop laat Joost zien wat de eerste stappen zijn met onderwerpen als Growth & Fixed mindset, doelen stellen, het belang van feedback en het voeren van ontwikkelgesprekken. Deze workshop is super leuk om te volgen als leraar of directeur. 
Daarnaast geeft Joost een korte tour in TruQu. Dit is een populaire tool bij onderwijsinstellingen voor zowel studenten als leraren. Het stelt gebruikers in staat regie te nemen over eigen ontwikkeling, TruQu: your personal trainer for your career. Deze interactieve workshop staat garant voor veel kennis, inzichten en tips & tricks waar je morgen al mee aan de slag kan gaan!

 

(Bij) tanken in tijden van corona door Tankstation voor mensen
We leven in een tijd die anders is dan voorheen. Met de komst van het Coronavirus zijn we letterlijk naar binnen gejaagd. We hebben te maken met een nieuwe werkelijkheid. Dat betekent wennen aan het thuiswerken, veel videobellen, gemis van sociale onderlinge -live- contacten, vervaging van privé & werk en een nieuwe balans vinden tussen inspanning en ontspanning. Genoeg aanleiding om te zorgen dat je ervoor zorgt dat je regelmatig (bij)tankt. Je bent je eigen tankstation, vergeet niet te tanken! Op basis van jarenlang ervaringsgericht onderzoek is het tanken ontwikkeld. Het is de snelste route naar binnen. In 5 stappen helpen we je jouw hoofd met je hart te verbinden wat altijd energie, inspiratie en ontspanning brengt. Deze workshop wordt verzorgd door Madeleine Kremers.