TWijs Proeverij met WeShareTalent

Voor TWijs medewerkers.

TWijs is lid van WeShareTalent, daarmee krijg jij als TWijs medewerker toegang tot ons netwerk. WeShareTalent is overtuigd van de kracht van het delen van kennis. Ons doel is om zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties. Dit doen wij door samen met het netwerk ruim 300 events per jaar (masterclasses, workshops, kijkjes in de keuken) te organiseren.
Vanmiddag krijg je (online) een inkijk in hoe onze events eruit zien, via de TWijs Proeverij. Je leert het netwerk kennen door twee workshops naar keuze te volgen. Zie hier beneden het programma en een korte omschrijving van de workshops waaruit je kunt kiezen. 

Generatiemanagement door YSE
Het kan tegenwoordig voorkomen dat er vier generaties tegelijk op de werkvloer rondlopen. De verschillen die er tussen deze mensen bestaan kunnen en moeten niet genegeerd worden, maar juist worden benut. Hoe kun je er voor zorgen dat de krachten van elke generatie zo optimaal mogelijk worden benut? Wat kun je doen om de verschillende generaties te binden? Tijdens deze workshop deelt Kim Verwijmeren de ervaringen van YSE op het gebied van generatiemanagement. Ze heeft ontzettend veel workshops op dit gebied gegeven en is de uitgelezen persoon om handreikingen te doen voor vraagstukken die bij jouw organisatie spelen.
 

Versnellen door te vertragen door Business Balance Bootcamp
Diana en Dimphy van Business Balance Bootcamp helpen met hun meer dan 20 jaar ervaring teams die hun ontwikkeling naar de ‘next level’ willen tillen. En professionals en leiders die daarin een voortrekkersrol willen en durven vervullen. Ze combineren Westerse inzichten in leiderschap en teamontwikkeling met Oosterse wijsheid (o.a. Mindfulness en meditatie). Dit verfrissende programma helpt jou te versnellen, juist door te vertragen op de juiste momenten en de juiste manier. Dat brengt: focus op gezamenlijke purpose, het optimaal benutten van ieders kracht en balans en rust binnen de huidige hectiek van alledag. De Business Balance Bootcamp geeft aandacht aan het bouwen van een gezamenlijk doel, het ontwikkelen van de verbinding met jezelf en met elkaar. Daarnaast stimuleert het vitaliteit door gebruik van mindfulness, energiegevende dialoog en werkvormen. 

Bewustwording en inzicht in je eigen e-mailgedrag door Werkblij
WerkBlij heeft als missie om professionals en teams meer werkplezier te bieden door de werkdruk te verminderen. De trainingen van WerkBlij sluiten naadloos aan bij jouw organisatie en bij jou als persoon. WerkBlij staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Geen onesize fits all oplossingen dus! Herken je dat; altijd druk, les geven, administratie, nakijkwerk, lesvoorbereiding, overleggen en dan ook nog je email beantwoorden. Het zijn veel ballen die je tegelijkertijd in de lucht moet houden. Soms zou je willen dat je even niks aan je hoofd hebt, even rust! Hoe zorg je ervoor dat je met volle aandacht en focus voor de klas staat? In deze workshop krijg je handvatten zodat je weer grip krijgt. Geen moeilijke dingen maar praktisch en direct te implementeren. De workshop gaat in op focus houden, hoe organiseer je slim je e-mail en hoe schakel je echt af na een dag werken.


Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com