Turbo Opex: op een nieuwe manier sneller resultaat boeken met continu verbeteren! – door Supply Value & De Volksbank

 

Dat de wereld om ons heen in een hoog tempo verandert, is voor velen bekend. Maar hoe ga jij daarmee om en wat betekent dit voor het continue verbeteren van jouw organisatie? De traditionele “control management” methodes passen niet meer bij deze tijd. Er is meer en meer behoefte aan flexibiliteit, wendbaarheid en vooral sneller resultaat.

Allerlei vormen van zelforganisatie en snel leren zijn in opkomst en botsen met de traditionele manieren van organiseren. Terwijl organisaties hevig investeren in sneller veranderen, raken andere organisaties steeds meer achterop. 

Daan Jabroer (namens de Volksbank) en Leon Roeleveld (namens Supply Value) zullen nuttige inzichten delen die zij hebben opgedaan in hun experiment “ DMAIC in 1 Week” waarmee organisaties sneller resultaat kunnen boeken op het gebied van continu verbeteren.

Het doel: van deze meeting is om kennis te delen, te inspireren en uit te dagen rond de mogelijkheden m.b.t. het slim combineren van continu verbeteren. De werkwijze die wordt besproken is de “DMAIC in 1 week” die bij de volksbank is toegepast. Verwacht geen panklare methodiek maar een interessant verhaal over hoe je als organisatie slim Lean Six Sigma kan toepassen. We zijn immers pas net begonnen aan onze ontdekkingsreis van continu verbeteren!

Vragen? Mail deze naar margot@wesharetalent.com