Tripido kick-off: Hé, help jij graag mee?

Vanuit het netwerk merken wij dat er steeds meer behoefte is om bij te dragen aan maatschappelijke onderwerpen. Werknemers en werkgevers zijn op zoek naar zingeving, ontwikkeling en afwisseling in deze bijzondere tijd. Daarom organiseren wij in samenwerking met Tripido de ‘Tripido 10 weekse’: “Hé, ik help graag mee!”.  Elke week staat er één actueel thema centraal, waarin maatschappelijke organisaties online denktanks, inspiratiesessies of masterclasses organiseren. Laat je inspireren door wat andere mensen doen en laat je verrassen hoe makkelijk JIJ het verschil zou kunnen maken. 

Deze kick-off is het begin van de Tripido 10 weekse en bestaat uit twee delen: 

  • In het eerste gedeelte nemen we je mee in de missie van Tripido. Tripido creëert een beweging waarin het normaal is dat je je als werknemer ook gedeeltelijk inzet als vrijwilliger bij een maatschappelijke organisatie. Bij Tripido kan dat op verschillende manieren, van meedoen aan een (online)denktank tot 1 op 1 eens sparren over een vraagstuk. We vertellen je alles over de mogelijkheden. 
  • In het tweede gedeelte gaan we in vogelvlucht door de tien thema’s heen. Waar gaat jouw maatschappelijk vuurtje van wakkeren en waar zou je kunnen helpen? Hier een tipje van de sluier: 
Hé! Ik help graag mee aan goed onderwijs
Hé! Ik help graag mee aan de toekomst van kunst en cultuur.
Hé! Ik help graag mee aan het verduurzamen van onze planeet.

Heb je nog vragen? Mail naar lisan@wesharetalent.com