Topsport en het bedrijfsleven: beter presteren door waardering en feedback! door GrowQu

Hoe creëer je een veilige omgeving en verbeter je prestaties? Wat is er nodig om via een open cultuur gedreven en betrokken samen te werken met je collega’s? Een van de belangrijkste factoren hierin vinden we terug in de sport. Of je nou voetbalt, tennist of zwemt, het is algemeen bekend dat je door feedback voor, tijdens en na de trainingen je kwaliteiten verbeterd. In het bedrijfsleven doen we dit echter maar twee keer per jaar middels beoordelingsgesprekken en verwachten we wel van onze medewerkers dat ze maximaal presteren. 

Tijdens deze middag delen Philip LaRose en Martijn Lodder hun ervaring in het verhogen van een open cultuur, bij onder andere organisaties als de Evangelische Omroep, Jaarbeurs Utrecht, waarin feedback een essentiële rol speelt.

Zou jij willen dat jouw organisatie een continue ontwikkelcultuur heeft? En zelf ook de mogelijkheid krijgen om op een laagdrempelige en leuke manier aan je collega’s en leidinggevende feedback te kunnen vragen? Meld je dan aan via de app/website of mail naar margot@wesharetalent.com (uiteraard ook als je nog vragen hebt)