Talentinzet en -uitwisseling bij Servicecentrum Drechtsteden


Servicecentrum Drechtsteden (SCD) is een organisatie die gemeenten en gemeentelijke instellingen in de Drechtsteden ondersteunt bij hun bedrijfsvoering. Dit betekent 14 organisaties en 14 verschillende werkgevers die onderling samenwerken. Hoe ziet deze samenwerking eruit als het gaat om talentmanagement? Hoe ontwikkel en verbind je talenten? En welke initiatieven worden afzonderlijk opgepakt?

Dit thema wordt verder uitgediept in 2 workshops: 

Breng je talent over (SCD)

Talentmanagement: voor medewerkers begint het met je talent (her)kennen. En zichtbaar maken! Want je talent leren kennen is één ding, dit overbrengen op anderen is een andere tak van sport. Hoe kun je je als professional vanuit je talent kort en bondig presenteren én een ander prikkelen? In deze actieve workshop gaan we ermee aan de slag. 

Anders kijken, durven doen (Gemeente Dordrecht)

Opgavegestuurd werken, oftewel de samenleving centraal stellen en steeds actief als gemeente je rol bepalen, vraagt om een wendbare organisatie. Medewerkers inzetten op hun talenten is een van de manieren om hier invulling aan te geven. In deze workshop word je geïnspireerd over inzet op talent en staat leren van elkaar centraal.

Onder de deelnemers wordt een personal branding check verloot!