“Talenten benutten, zonder uit te putten”, participatie en inclusie bij Rijkswaterstaat! – door Rijkswaterstaat

  

Rijkswaterstaat is een actieve speler binnen de overheid en in de markt op het gebied van arbeidsparticipatie, zij hebben reeds 200 kandidaten Banenafspraak binnen Rijkswaterstaat geplaatst. Onlangs zijn zij gestart met de Groeituin Social Return waar zij kandidaten plaatsen en interventies aangaan bij hun aanbestedende leveranciers in hun netwerk. ‘Talenten benutten zonder uit te putten’. Vanuit dit motto wordt gewerkt bij de Groeituin Social Return. Deze doeltreffende innovatie helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich verder te ontwikkelen. Op maat en zonder rompslomp. Dit met als doel de kans op een (duurzame) baan te vergroten. Ook hebben zij een programma voor statushouders bij Rijkswaterstaat.
Spreker Christie Kraaijveld, is een echte bruggenbouwer op het gebied van participatie en inclusie bij de overheid en geeft een interactieve lezing over hoe zij dit doen bij RWS. Banenafspraak kandidaat Ebe van der Spek sluit aan om over zijn ervaring met de Groeituin te vertellen. Verder gaat Christie graag met jullie in gesprek over alle voorkomende Participatie en Diversiteit & Inclusie vraagstukken:
  • Hoe divers en inclusief werven jullie?
  • Waar liggen de mogelijkheden binnen jouw organisatie om inclusiviteit meer aandacht te geven?

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.