Surfen op je innernet – door Liz la Force


We surfen heel veel van onze tijd op het internet, noodgedwongen voor werk, maar ook in onze vrije tijd. Daarbij vergeten we weleens dat we op ons innernet heel waardevolle informatie kunnen vinden. Over het samenwerken van ons hart, hoofd en handen, over onze innerlijke kracht, over verbinding maken met jezelf en de ander (ook of afstand).

In dit webinar ga je ontdekken hoe je die verbinding met je innernet kunt maken en in kunt zetten om vanuit de verbinding met jezelf, contact te maken met de ander(en). Waarbij je gaat ervaren dat dit zorgt voor een boost in je energie en creativiteit.

Het webinar is interactief. Dit betekent dat er naast theorie over hoe je innernet in elkaar zit, je vooral gaat ervaren door oefeningen. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor vragen, die jij hebt in dit moment over je welzijn.

Liz had jarenlang een retreat centrum op Ibiza en reisde over de hele wereld om anderen te coachen en trainen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Tegenwoordig vanuit Nederland!

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com