Sublime World: Join the Groove & Meet the Cultural Creatives – door Sublime

Op dinsdag13 oktober aanstaande organiseren we een unieke Jamsessie bij media- en veranderbedrijf SUBLIME. Maak kennis met een unieke ‘positive movement’ die met de kracht van muziek, optimisme en oprechte drijfveren probeert om positieve verandering in gang te zetten bij mensen en organisaties.

Francis Broekhuijsen is verhalenverteller en presentator bij SUBLIME. Hij neemt ons mee in de kracht van muziek en songteksten en de positieve impact die deze hebben op mensen. Deelnemers kunnen vooraf zelf een verzoekplaat aanvragen met daarbij de persoonlijke betekenis die dit nummer voor hun heeft.   

Rachel van der Pol schreef het blog en boek ‘Ik red de wereld’ en binnen SUBLIME verantwoordelijk voor Het Nieuws van de Vooruitgang. Zij vertelt over de positieve impact van dagelijks constructief nieuws binnen een medialandschap dat wordt overheerst door rampspoed, schandaal, oorlog en argwaan. 

Sebastiaan van Rijnsoever is directeur van SUBLIME JAMMING) en vertelt over de connectie tussen SUBLIME en SUBLIME JAMMING. Wat kan een purpose-gedreven adviesbureau betekenen voor een positievere samenleving.    Sebastiaan van Rijnsoever en Michel Verspui (directeur van YSE) sluiten samen de sessie af. Ze vertellen samen waarom en hoe beide organisatie elkaar hebben gevonden in hun ambitie om vanuit deze bijzondere samenwerking Vooruitgang binnen mensen en organisaties te stimuleren.  

Dit event is geïnitieerd door YSE en Sublime! Dit event is digitaal bij te wonen, maar er zijn ook 10 plekken beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn in de studio van Sublime in Utrecht!

Meld je aan voor deze unieke blended (online & offline) sessie! Voor vragen kun je mailen naar margot@wesharetalent.com