Relax, Refresh, Recharge – door UWV

Relax, Refresh, Recharge

Drie woorden die vaak geassocieerd worden met het weekend, vrije dagen of een vakantie en helaas nog niet in combinatie met dagen waarop wij een druk werkschema hebben. Dit terwijl wij het grootste gedeelte van de week aan het werk en met van alles en nog wat bezig zijn. Relax, Refresh en Recharge komen dan niet snel in de picture; denk bijvoorbeeld aan de drukke ochtenden waarbij je je kinderen nog naar school moet brengen of in haast bent omdat je een belangrijk overleg hebt.

Om zo ontspannen mogelijk door de dag te gaan en zo productief mogelijk je werk uit te voeren, is het echter JUIST op die dagen belangrijk om ook voldoende rustmomenten te pakken. De balans tussen werk en privé is vaak lastig te vinden, maar wat als nog lastiger wordt beschouwd of zelfs wordt vergeten, is de tijd die wij voor onszelf nemen onderwijl al het andere waar je de dag mee volgepland hebt.

Tijdens deze workshops leer je hoe de 3 RRR’en zo toegepast kunnen worden dat rustmomenten verwerkt zijn in de drukke werkschema’s, zodat je aan het eind van de dag of in het weekend weer energie over hebt om anderen dingen te doen.

Heb jij het altijd druk of heb jij het werk nooit af? Heb je een opgejaagd gevoel, voel je je ontevreden of slaap je slecht? Kom dan naar deze workshop! Tijdens deze workshop leer je hoe je een goede balans tussen werk en privé kunt creëren en productiever kunt zijn. Wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met Oosterse wijsheden.

Deze workshop wordt gegeven door Meenakshi Peters, consultant bij UWV, gecertificeerd mindfulness stressreductie trainer, trainer mindful Communication en Deep Listening.


Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com.