Op weg naar een vitale organisatie, maar hoe? – door Xebia

Xebia Group is een high-end IT consultancy bedrijf die de top van het bedrijfsleven voorziet van de meest innovatieve IT-oplossingen. Dit doen zij met de beste mensen in het vak en met één duidelijk doel in het achterhoofd, namelijk het zijn van autoriteit. Snel opvolgende veranderingen en een zeer ambitieuze missie zouden een risico voor langdurig verzuim kunnen zijn. Xebia weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in gezonde en vitale mensen op de werkvloer, maar hoe doe je dat?

People Advisors Véronique Reijinga en Roosmarijn van Zessen delen graag hun eerlijke verhaal over hoe zij de afgelopen 6 jaar van een cowboycultuur (laat vooral je zwakte niet zien) naar een open cultuur zijn gegaan waarin het normaal is om te praten over vitaliteit. Ze gaan het hebben over budget, het kennen van je doelgroep en hoe zij stapje voor stapje van de cowboycultuur af zijn gekomen. Bij elk deel geven ze concrete tips en eindigen ook nog met een verzameling hiervan!

Deze interactieve sessie is vooral bedoeld voor professionals die weten dat vitaliteit belangrijk is, hier binnen hun bedrijf wat mee willen doen, maar niet weten waar ze moeten beginnen of telkens tegen dezelfde deur aanlopen.

Leer meer over de valkuilen van een ander en krijg concrete handvatten mee naar huis hoe je je eigen uitdagingen kunt tackelen!

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.