Ontwerp je nieuwe HR-cyclus – door Dialog

Wil je de HR-cyclus in jouw organisatie vernieuwen? En ben je op zoek naar inspirerende praktijkvoorbeelden en handige tips? Neem dan deel aan de interactieve masterclass!

Concreet en tastbaar resultaat
Het nieuwe beoordelen, eigenaarschap en de continue dialoog: het zijn belangrijke thema’s voor veel HR-managers. Maar hoe geef je daar concreet invulling aan in jouw organisatie? Wat zijn de succesfactoren en de meest gemaakte fouten? En welke keuzes heb je als organisatie te maken?

In de online masterclass ‘Ontwerp je nieuwe HR-cyclus’ brengen we de cyclus terug tot de essentie. Onze bewezen aanpak voert je langs alle cruciale thema’s, geeft inzicht in de do’s en don’ts en leidt tot een concreet ontwerp van de HR-cyclus voor jouw organisatie.

Je gaat naar huis met:

  • Praktische tips en verrassende inzichten.
  • Een concreet ontwerp voor jullie nieuwe HR-cyclus.
  • Handige tools voor de implementatie in jouw organisatie.
Deskundige begeleiding
De masterclass wordt verzorgd door Stefan Op de Woerd. Stefan is oprichter van Dialog en heeft tientallen organisaties geholpen bij het ontwerpen van hun nieuwe HR-cyclus. Met veel enthousiasme begeleidt hij je in het ontwerpen van jouw nieuwe HR-cyclus. Wees voorbereid op vele praktische tips en verrassende inzichten.

Heb je nog vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com!