ONLINE: Workshop: Samen innoveren over grenzen heen – door Digicampus

Op vrijdag 3 juli bestaat Digicampus officieel 1 jaar. De hele dag door organiseert Digicampus verschillende online workshops waar je aan kunt deelnemen. 

Samen innoveren over grenzen heen:

Bij opgaves die te groot zijn om door één partij beet te pakken werken markt, overheid en wetenschap en ook de samenleving steeds vaker samen. Dit kan op een maatschappelijk vraagstuk of naar aanleiding van een technologische ontwikkeling. Maar hoe doe je dat? Het afgelopen half jaar spraken we met 12 mensen over dit soort samenwerkingen. Om er zelf van te leren en om anderen te inspireren. Het resultaat: de publicatie ‘Innoveren over grenzen heen’. 

Tijdens deze online workshop gaan Irene Duyn van Cumulus Park Studio, Sadik Harchaoui van Society Impact en Schuldenlab NL, Dirk-Jan de Bruin van RWS en een partner vanuit de wetenschap met elkaar in gesprek over hun aanpak. Ook delen ze de lessen die ze hebben geleerd. Ben je benieuwd welke samenwerkingsvorm zij gebruikten en welke randvoorwaarden er nodig zijn voor een succesvolle samenwerking? Meld je dan aan en je zult een aparte link van Digicampus ontvangen om mee te doen!

Nog vragen? Mail deze naar margot@wesharetalent.com