ONLINE: Webinar – Werk combineren met vrijwilligerswerk, dat kan! – door Shell en Tripido

Veel mensen doen naast hun betaalde baan vrijwilligerswerk. Waarom? Omdat het nodig is en goed voelt. Je steekt er wat van op en het houdt je vitaal en scherp. Én als jij lekker in je vel zit, presteer je beter en daar wordt jouw werkgever dan ook weer beter van. Sommige organisaties stimuleren dus bewust hun medewerkers tot het doen van vrijwilligerswerk. Andere organisaties zijn daar juist heel terughoudend in.

Bij Shell kunnen medewerkers één dag per week vrijwilligerswerk doen. De kosten hiervan worden gedeeld door de werknemer en Shell. Op 9 juni deelt Shell haar ervaringen. Waarom maakte zij deze keuze, met welke vraagstukken kreeg Shell te maken en hoe heeft het traject uitgepakt? Vervolgens horen we van zowel de medewerkers van Shell als van een vrijwilligersorganisatie hoe zij deze aanpak van Shell ervaren hebben.

In het tweede deel van dit event verkennen wij met elkaar de voor en tegens van het faciliteren van vrijwilligerswerk door organisaties. Waarom zou je als organisatie het wel doen? Waarom niet? Hoe zou je het kunnen organiseren? Wat zijn de obstakels?

Ben jij benieuwd wat dit zou kunnen betekenen voor jouw organisatie én medewerkers? Meld je dan nu aan!

Mail bij vragen naar margot@wesharetalent.com