ONLINE: Webinar – Waardegedreven werken: van idee naar implementatie – door YSE

Steeds meer organisaties zijn bezig met ‘waardegedreven werken’. Bedrijven en overheden willen ‘de klant centraal zetten‘ en ‘publieke waarde creëren‘. Dat klinkt veelbelovend, maar het vraagt behoorlijk wat van je organisatie. En misschien wel het belangrijkste: het vraagt een nieuwe mindset van je medewerkers.

Tijdens dit nieuwe online event gaat YSE dieper in op waardegedreven werken en geven zij inzicht in hoe je van idee naar implementatie gaat!

Wat gaan we doen? 
Tijdens ‘Waardegedreven werken: van idee naar implementatie’ delen organisaties uit verschillende sectoren (publiek, zorg en het bedrijfsleven) hun ervaringen. We gaan aan de slag met hoe je waardegedreven werken een voor je medewerkers vanzelfsprekend onderdeel maakt van het dagelijkse werk. Het implementeren van een structuur voor deze manier van werken is immers nog niet hetzelfde als het creëren van een cultuur van waardegedreven werken. Het wordt een webinar die volledig in het teken zal staan van het delen van kennis en ervaringen van experts op dit gebied.

Naast Stijn Arts (Gemeente Utrecht), zijn er mensen vanuit diverse organisaties aanwezig, waaronder: NS, Leids Universitair Medisch Centrum en Gemeente Den Haag. 

Wat neem je mee van dit event? 
Verwacht een paar uur vol inspiratie, interactieve workshops en natuurlijk de mogelijkheid om je netwerk te vergroten. Na afloop zal jij een stapje verder zijn om waardegedreven werken in jouw organisatie verder uit te rollen. Door met casussen aan de slag te gaan van het LUMC, Gemeente Den Haag en de NS, worden diverse invalshoeken belicht.

Wie komt er spreken?
Stijn Arts – Gemeente Utrecht 
“Waardegericht werken is in opkomst. En er hangt een zonnig plaatje aan: iedereen danst met elkaar op de werkvloer, gedreven door intrinsieke motivatie. Is dat ook de werkelijkheid? Vanuit de ervaringen in de gemeente Utrecht met waardegericht werken zal Stijn Arts ingaan op wat het voor jou als professional betekent om waardegericht te werken. Wat is er anders, wat vraagt het van jou? Wat is mooi en wat is lastig. Wat is het leerproces wat er bij hoort?”

Heb je nog vragen? Mail deze naar margot@wesharetalent.com