ONLINE: Webinar – Circulair de coronacrisis uit – door Route Circulair

Wil je inzicht krijgen in hoe je jouw organisatie en businessmodel circulair kunt maken? Wil jij je circulaire ambities verwezenlijken? Meld je dan aan voor het event van de gloednieuwe organisatie: Route Circulair!
 
Iedereen probeert zo goed mogelijk door deze bijzondere en heftige tijd heen te komen en we staan voor uitdagingen die we samen moeten overkomen om weer ‘back on track’ te komen. Echter, gaan we terug naar business as usual óf grijpen we deze tijd aan om de omslag te maken naar een circulaire economie?
 
Route Circulair helpt organisaties om hun circulaire ambities te realiseren. Om de circulaire economie het nieuwe normaal te laten worden, moeten we van praten naar doen. Het maakt niet uit of je net je eerste stappen zet in de wereld van de circulaire economie of dat je al een tijdje bezig bent om je circulaire ambities te realiseren.

Tijdens dit event maak je kennis met Route Circulair en zullen zij je meenemen in wat de circulaire economie precies inhoudt en hoe circulariteit invloed kan hebben op jouw bedrijf. 

Heb je nog vragen? Mail deze naar margot@wesharetalent.com