ONLINE: Positiviteit en rust in tijden van onrust – door VolBewust

In tijden waarin we weinig invloed hebben op onze buitenwereld is het extra belangrijk te weten hoe je invloed hebt op je binnenwereld. Hoe ga je om met onzekerheid? Onrust? Eenzaamheid? Verveling of frustratie? Tijdens deze speciale meditatieles van VolBewust begeleidt meditatie-expert Anouk Damen je live tijdens twee meditatie-oefeningen naar meer innerlijke rust en positiviteit, welke op een frisse laagdrempelige manier worden gegeven, met beide benen op de grond. Ook is er ruimte om vragen te stellen of ervaringen te delen.

Het doel van deze les is om met de connectie met jezelf (je binnenwereld) te versterken. Je ervaart hoe je middels meditatie de onrust in je hoofd en je lijf tot rust brengt, hoe je met de gedachten en emoties omgaat en leer je vanuit een positieve houding naar jezelf en deze situatie te kijken. Daarnaast wordt bewust de verbinding met de groep opgezocht. 

Het belooft een mooie avond te worden, doe je mee? Iedereen is welkom, ook als je nog geen of beperkt ervaring hebt met meditatie.

Voor vragen kun je mailen naar margot@wesharetalent.com