ONLINE: Positiviteit en rust in tijden van onrust – door VolBewust – 12 juni

In tijden waarin we weinig invloed hebben op onze buitenwereld is het extra belangrijk te weten hoe je invloed hebt op je binnenwereld. Misschien herken je wel dat je in deze Corona-tijden onrust in jezelf ervaart of last hebt van ‘negatieve’ gedachtes of gevoelens. Hoe ga je daarmee om?

Tijdens deze speciale meditatieles van VolBewust begeleidt meditatie-expert Anouk Damen leer je hoe je met meditatie invloed hebt op de onrust in jezelf. Je krijgt kort uitleg over hoe meditatie werkt in je brein en hoe je daardoor meer innerlijke rust ervaart. Ook word je tijdens twee meditatie-oefeningen begeleid om deze rust zelf te ervaren. In de laatste meditatie-oefening wordt ook aandacht besteed hoe je vanuit positiviteit naar deze Corona-situatie kunt kijken.

De meditaties worden op een frisse laagdrempelige manier gegeven, met beide benen op de grond. Daarnaast wordt er bewust de verbinding opgezocht met de groep door ervaringen te delen en vragen te stellen. 

Het belooft een inspirerende ochtend te worden. Doe je mee? Iedereen is welkom, ook als je nog geen of beperkt ervaring hebt met meditatie.

Programma

10.00 – 10.15 Introductie
10.15 – 10.35 De wetenschap achter meditatie
10.35 – 10.55 Meditatieoefening 1 + nabespreken
10.55 – 11.15 Meditatieoefening 2 + nabespreken

Voor vragen kun je mailen naar margot@wesharetalent.com