ONLINE inspiratie sessie: werken naar de volgende stap als COF medewerker voor Rabo-medewerkers


WeShareTalent organiseert in augustus en september acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

Werken als COF medewerker naar een nieuwe rol: wil jij aan de slag als administratief medewerker in de woningbouw of als adviseur interieur styling? Zie je jezelf als roostermaker werken in het onderwijs of voel je je geroepen om als medisch secretaresse te werken in de zorg?  In deze sessie gaan we in op deze beroepen en meer. Ga daarvoor in gesprek met de ervaren professionals Dee, Robbert (oud-Rabobank), Heleen (oud-Rabobank) en Richard.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de sessie. Neem bij vragen contact op met rennie.minzinga@wesharetalent.com