ONLINE inspiratie sessie werken in de zorg voor Rabo-medewerkers

WeShareTalent organiseert in augustus en september acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

Werken in de Zorg & Welzijn: meer dan een miljoen mensen werken voor de zorg. Denk daarbij niet alleen aan ziekenhuizen, maar ook aan de GGZ, jeugdzorg, thuiszorg, ouderenzorg, zorgverzekeraars, apotheken en de health Tech. We gaan in gesprek met drie oud-Rabobank collega’s: Boris facilitair manager en beleidsadviseur in de specialistische zorg, Henny directeur services in de gehandicaptenzorg en Siberta academy manager bij een expertisecentrum op het gebied van calamiteiten, geschillen en advies in de zorg. 

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de sessie. Neem bij vragen contact op met rennie.minzinga@wesharetalent.com