ONLINE inspiratie sessie: werken bij maatschappelijke organisaties voor Rabo-medewerkers

WeShareTalent organiseert in augustus en september acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

Werken bij Maatschappelijke organisaties: van welzijn tot maatschappelijke betrokkenheid en cultuur. Ga in gesprek met onder andere een programmamanager informatievoorziening, namelijk Cees van KWF en stel al je vragen aan Lindy communicatie bij Unicef. Tot slot spreken we Sandra (oud-Rabobank) bestuurslid bij een groot fonds.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de sessie. Neem bij vragen contact op met rennie.minzinga@wesharetalent.com