ONLINE inspiratie sessie: werken bij de overheid voor Rabo-medewerkers


WeShareTalent organiseert in augustus en september acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

Werken bij de Overheid: denk niet alleen aan lokale overheden als gemeenten en provincies maar ook aan Ministeries en Uitvoeringsorganisaties zoals de Belastingdienst. Leer deze sector kennen samen met Eltjo talent manager bij het Rijk, Ineke (oud-Rabobank) HR manager bij het Ministerie van Justitie & Veiligheid en Ellen (oud-Rabobank) security officer bij een samenwerkingsverband tussen diverse gemeenten.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de sessie. Neem bij vragen contact op met rennie.minzinga@wesharetalent.com