ONLINE inspiratie sessie: werken als ondernemer voor Rabo-medewerkers

WeShareTalent organiseert in augustus en september acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

Werken als Ondernemer: van een baan naar een MKB bedrijf of start-up. Deze middag sparren we met Jan en Rob ondernemers coaches met een groot netwerk in de start-up wereld. We spreken ook Jeroen (oud-Rabobank) werkzaam bij een onderneming voor corporate finance en Rasit  (oud-rabobank) business incubator en accelerator bij Box.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de sessie. Neem bij vragen contact op met rennie.minzinga@wesharetalent.com