ONLINE inspiratie sessie: werken aan je netwerk voor je volgende baan voor Rabo-medewerkers


WeShareTalent organiseert in augustus en september acht inspiratie sessies voor Rabobank-medewerkers. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de diverse sectoren, om je zo een beeld te geven van hoe het is om te werken in deze sectoren. Tijdens deze sessies is er ruimte voor verdieping, kun je al je vragen stellen aan ervaren managers en sparren met oud-Rabobank medewerkers die je voor zijn gegaan in het zetten van de next step. In twee uur tijd krijg jij zo, samen met een kleine groep Rabo collega’s een scherper beeld van de branches die je interessant vindt.

Werken aan je netwerk voor je volgende baan: wil jij actief je netwerk uitbreiden om je kansen op een volgende droombaan te vergroten? In deze sessie gaan we op maat in op individuele wensen. Denk hierbij aan de manier waarop je jezelf het beste in de markt kunt zetten. Hoe presenteer je jezelf, bijvoorbeeld op LinkedIn, en wat kun je het beste doen om je eigen netwerk in te zetten in de zoektocht naar een nieuwe baan?  De mobiliteit adviseurs Bas, Brigritta en Corinne werkzaam bij uiteenlopende organisaties helpen je een stapje verder.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan de sessie. Neem bij vragen contact op met rennie.minzinga@wesharetalent.com