ONLINE: Denktank – Wat is jouw vraagstuk? – door WeShareTalent

De eerste officiële online WeShareTalent sessie van 25 maart is een feit. Na rondje kennismaking hebben we de uitkomsten uit de WeShareTalent app poll besproken:

Waarvoor vind jij een online sessie vooral interessant?

6%   Ik zie geen toegevoegde waarde in online sessies

6%   Antwoorden/input op mijn specifieke vraag

65% Kennisdeling op een thema

24% Samenwerking in projecten

0%   Delen van mijn eigen expertise/ervaring

De hoge score op kennisdeling op thema komt waarschijnlijk voort uit het feit dat de app gebruikers ook fervente event bezoekers zijn! Tijdens de brainstorm werd al snel geopperd dat het unieke van WeShareTalent, mind like geesten bij elkaar brengen, in online events met circa 15 deelnemers minder tot uiting komt. Bovendien vonden de meeste deelnemers de vele online events (zijn er de afgelopen weken heel erg veel!) minder interessant. Hier werd het idee geopperd om meer kleinschalig (max 5-6 deelnemers) online deelnemers op echte vraagstukken, thema en/of projecten samen te brengen.

Een mooie eerste online experience die smaakt naar meer. Er is nog veel te leren en te ontwikkelen op dit gebied. Vandaar dat we ook meteen jouw hulp en input vragen voor een vervolgsessie op 9 april! 

Onderwerp: Wat is jouw vraagstuk waar je met contacten op maat mee wilt sparren?

De dag voor de online sessie, ontvang je de inloggegevens. Voor meer informatie over deze online sessie, kun je mailen naar margot@wesharetalent.com