ONLINE: Agile Transitie Journey – 24 juni 2020


Zo´n 90% van de organisaties in het WeShareTalent-netwerk is bezig met de introductie, implementatie, worstelt met of neemt afscheid van een agile manier van werken!

In het het verleden waren hiërarchie en bestaande structuren voldoende om te voldoen aan de behoeften van de markt en de eisen van de klant. Nu worden we geconfronteerd met continu veranderende markten, operationele uitdagingen, organisatorische- regelgevende en concurrentiedruk. Daarom zijn we allemaal aan het overgaan op een agile manier van werken. 

In 2020 starten we met 3 (18 maart, 24 juni, 23 september) inspiratiesessies voor senior managers die het 100% Walhalla stadium nog niet bereikt hebben.

Managers die nog vragen en uitdagingen hebben, zoals waarom, waar en hoe agile te gaan? Hoe maak je een overgang die werkt? Wat betekent Minimal Viable Bureaucratie in de praktijk? Hoe agile teams laten werken aan niet-agile activiteiten / functies? Hoe opschalen met SAFe, Less, Spotify of Nexus? Hoe bijdragen aan organisatorische strategieën / prioriteiten? Hoe kan samenwerking over de gehele portfolio worden aangemoedigd? …?

De inspiratiesessies worden gefaciliteerd door Steije de Lat. Steije is een ervaren Agile spreker / trainer / coach en heeft verschillende organisaties geholpen met hun Agile Transition. 

Vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com