Nee zeggen zonder gedoe – door WerkBlij


Ben jij de vraagbaak voor alle collega’s en houd je hierdoor te weinig tijd over voor je eigen werk? Hoe zeg je nee op zo’n manier dat je wel goed kan blijven samenwerken?
De senior accountmanager belt je enthousiast op met het nieuws dat je opdracht verlengd wordt. Hoe zeg je nee en houd je de verstandhouding goed?
Een buurvrouw vraagt of ze je (gloednieuwe) auto mag lenen. Dat wil je niet en dat zeg je ook. Hoe vang je je teleurgestelde en boze reactie van je buurvrouw op?

In de training ‘Nee zeggen zonder gedoe’ leer je een verzoek weigeren zonder schuldgevoel en met behoud van de relatie op een manier die bij jou past. Je leert niet alleen hoe je dit kan doen, maar ook waarom het zo werkt.

WerkBlij heeft als missie om leidinggevenden en professionals van werkdruk naar werkplezier te begeleiden. Inge Sonnenschein biedt individuele programma’s waarin je leert hoe je 25% productiever wordt zonder overuren. Daarnaast biedt zij groepstrainingen waarin je leert hoe je op zo’n manier nee zegt zonder de relatie te beschadigen, hoe je je grenzen aangeeft zonder conflict EN dat de ander daadwerkelijk zijn/haar gedrag aanpast, hoe je kunt onderhandelen met win-win resultaat.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.