Meer IMPACT met presentaties. Een praktische workshop rond Storytelling

PowerPoint wordt steeds vaker gebruikt om anderen te informeren. Ook waar we voorheen een tekstdocument zouden schrijven. We kunnen het lekker kort houden, nemen niet te veel details op en zetten de puntsgewijze boodschap kracht bij met afbeeldingen. Is de boodschap uitgebreider en vraagt deze om meer details en nuances dan kiezen we toch voor de tekstverwerker. Kortom: vorm volgt functie.

Een heel ander verhaal is het geven van een presentatie, iets wat steeds vaker van ons wordt gevraagd. Dan is ons doel niet zozeer het informeren van anderen maar het aanzetten tot ander gedrag. Dan volstaat vertellen niet, maar moet je écht impact maken en bij je publiek een trilling veroorzaken. Tom Plug (PlugHRM en KPN) heeft op basis van zijn eigen uitgebreide ervaring met presenteren daarvoor een aanpak ontwikkeld op basis van negen ingrediënten. Die vinden hun oorsprong in combinaties van jouzelf, je publiek en je boodschap.

In deze sessie behandelt Tom stapsgewijs deze elementen en laat hij zien hoe je daarmee een verhaal met impact maakt. Na de theoretische inleiding krijg je de gelegenheid aan de slag te gaan met je eigen verhaal, dus neem je laptop mee! De sessie wordt afgerond met een aantal praktische tips.

Waardevol voor velen! Meld je gelijk aan of mail je vraag naar margot@wesharetalent.com als je overtuiging nodig hebt.