Masterclass: Hyper automation & RPA – door YSE

Primeur! Op 16 september start YSE met de voorproefjes van de YSE Masterclasses. Dit zijn inhoudelijke trainingen, die YSE-ers helpen om meer richting te geven aan je eigen expertisegebied. Deze voorproefjes van Masterclasses eind 2020 zijn voor iedereen toegankelijk. 

De eerste keuzedag Masterclasses op 16 september start met de training over Hyper Automation, gegeven door Digital alumni Ronald Scheffers. Ronald heeft al eerder binnen het WeShareTalent netwerk zijn kennis gedeeld over Robotic Process Automation (RPA). Aangezien er steeds meer algemene automatiseringsprocessen op de markt komen naast RPA, brengt Ronald ons tijdens deze twee uur graag meer bij over Hyper Automation. 

Wil jij jezelf verdiepen in de wereld waar procesverbetering, machine learning en advanced artificial intelligence samenkomen? Meld je dan aan voor de training!

Zet 30 oktober en 18 november alvast in je agenda, want dan vinden de volgende keuzedagen plaats waar o.a. een training over LEAN op het programma staat.

Nog vragen? Mail deze naar margot@wesharetalent.com