Masterclass Data Empower Your Talent – door Stater

In deze masterclass gaan we met circa 10 – 30 deelnemers aan de slag met jouw talent in het complexe werkgebied van data. Er is zoveel data, hoe stel je de juiste prioriteiten voor de inzet van (jouw) schaarse expertise. Vragen die de revue zullen passeren:

Wat komt er bij kijken als je data gaat verzamelen en bewerken, hoe kan je met jouw talent hier het verschil maken?  

Waarom werkt de ene kennisdelingsgroep wel en de andere niet? 

Hoe organiseer je dat je verantwoordelijkheid kan pakken als individu, team of afdeling of organisatie om een keten (eco-systeem) beter te maken? 

Hoe voorkom je dat in je organisatie op meerdere plekken tegelijk het wiel opnieuw uitgevonden wordt?

Hoe werk je het beste samen met collega’s op afstand (met een andere cultuur/vanuit een leverancier)?

Welke stappen kan je zetten om datamanagement klein en werkend te krijgen voor jou zodat je de goede data krijgt van anderen? 

Als je de data bewerkt hebt, wat zijn dan de best practices om je rapportage, dashboard, levering of AI model in productie te krijgen. 

Welke invloed heb jij op het voorkomen van versnippering van data afdelingen/omgevingen binnen jouw organisatie? 

In deze meeting gaat Martijn Scheele in op de vraag hoe je binnen jouw organisatie persoonlijk leiderschap op data kan pakken als developer, als manager of als directeur. Martijn zal daarbij putten uit zijn 20 jarige ervaring die hij op dit gebied heeft opgedaan bij Pon Financial Services (project/service delivery manager), Belastingdienst (BICC manager), Nederlandse Spoorwegen (head data & analytics) en momenteel bij Stater (manager productowners BI).

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com