Masterclass Agile: van principes naar praktijk – door Inspinity

Om blijvend succesvol te zijn in een snel veranderende omgeving is het belangrijk dat organisaties wendbaar zijn. Ze moeten het vermogen hebben om adequaat te reageren op ontwikkelingen, zichzelf aan te passen of zelfs te vernieuwen. Bepalend voor succes zijn uiteindelijk de snelheid en effectiviteit waarmee grote of kleine aanpassingen in de strategie leiden tot een daadwerkelijk gewijzigde koers in de juiste richting.

‘Agile’ wordt soms beschouwd als een hype, maar agility is essentieel om te overleven. Voorheen was stabiliteit als gevolg van ‘rotsvast zijn’ een asset, tegenwoordig is stabiliteit als gevolg van ‘de mate van wendbaarheid’ een asset voor de continuïteit van de organisatie.

In deze interactieve masterclass neemt Vincent Snijder van Inspinity ons mee om de principes van Agile te vertalen naar de praktijk. Vanuit een historisch perspectief op Agile verkennen we met elkaar de basisprincipes, leren we hoe Agile op teamniveau kan worden ingevuld, en zetten we de stap naar wendbaarheid op organisatie-niveau.

Vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com