Masterclass Actief Ambassadeurschap: zelf aan de slag gaan voor het klimaat – door KEK

  

Klimaat en Energie Koepel (KEK) wil young professionals inspireren om zelf aan de slag te gaan om binnen hun organisatie verduurzaming te realiseren, op de werkvloer, operationeel maar ook in producten en diensten. Young professionals zijn een belangrijke kracht voor de energietransitie. Zij zijn immers de generatie die klimaatbeleid tot 2050 gaan uitvoeren!

Het doel van deze masterclass is om young professionals handvatten te geven om binnen hun eigen organisatie* met verduurzaming aan de slag te gaan. Je leert alles over de initiatieven van KEK (van het opstellen tot klimaatstatements tot denktanks en inspiratiesessies). Daarnaast komt het Green Team van Vattenfall vertellen over klimaat ambassadeurschap binnen hun organisatie en ga je samen met de KEK’ers op zoek naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Op welke manier kun jij bijdragen en wat motiveert jou? Waar heb je behoefte aan? Wil jij ook duurzaamheidsambassadeur worden binnen jouw organisatie? Waar moet je dan eigenlijk beginnen en hoe kunnen we hier samen op inspelen.

*Verduurzaming is relevant voor alle bedrijven. Vanuit alle sectoren kan je meedoen met deze sessie. Ben je benieuwd in welke sectoren KEK allemaal ambassadeurs heeft? Kijk op de website van KEK 

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.