Leiderschap bij veranderen: je ziet het niet vanzelf! Masterclass – door Gemeente Den Haag – 5 november 2020

Je bent een manager die al de nodige ervaring heeft opgedaan bij het doorvoeren van veranderingen. Je weet hoe het eigenlijk ‘heurt’, en zo doe je dat ook. En tóch gaat het anders dan je voor ogen had. Waar ligt dat nu aan?  De Masterclass ‘je ziet het niet vanzelf’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc Dortu en laat je kennismaken met de mogelijke antwoorden op deze vraag. Koppelingen naar de eigen praktijksituatie worden gemaakt en complexe vraagstukken worden verdeeld in behapbare en heldere onderdelen.

Het doel van deze Masterclass is om op luchtige en toegankelijke wijze inzicht geven in de blinde vlekken bij het doorvoeren van veranderingen. Door deze Masterclass ben je je  meer bewust van jezelf als kritieke succesfactor en vergroot je de kans van slagen bij een veranderingstraject.

Deze Masterclass is voor projectleiders, projectleden, leidinggevenden en operationeel managers met een specifieke uitvoerende rol binnen een verandertraject. Je kunt deelnemen ongeacht de fase waarin de verandering zich bevindt. De Masterclass is zowel zinvol aan de vooravond van een verandertraject als bij reeds gestarte trajecten.

Vragen? Mail naar margot@wesharetalent.com