Je vitaliteitsbeleid tot Olympische hoogte met Minke Booij en Manon Flier – door Spieren voor Spieren

  

Vitaliteit is meer dan bewegen en gezond eten. Het heeft te maken met de juiste mindset in combinatie met het gevoel dat wat JIJ doet ertoe doet in de wereld. Wie dat als geen ander weten zijn Minke Booij en Manon Nummerdor-Flier. Minke heeft als hockeyster meegedaan aan drie Olympische Spelen, won in 2008 goud en is thans directeur van Spieren voor Spieren. Manon is één van de beste volleybalsters die Nederland heeft gekend, maar ook vitaloog en ambassadeur van Spieren voor Spieren.

Tijdens deze inspirerende en interactieve sessie vertellen Manon en Minke je over hun sportsuccessen en over hoe Spieren voor Spieren kan bijdragen aan het rendement van je vitaliteitsbeleid. Onder het motto “gezonde spieren voor zieke spieren”  laten zij als geen ander zien dat een gezamenlijk doel kan bijdragen aan de bewustwording, kennisvergroting en gedragsverandering binnen de organisatie.

Tijdens deze sessie leer je:

  • Hoe belangrijk vitaliteit is en hoe je snel resultaten kunt boeken.
  • Hoe een gezamenlijk doel en mindset kunnen bijdragen aan je vitaliteitsbeleid.
  • Hoe je met de gezonde spieren van jouw werknemers andere mensen met zieke spieren kunt helpen! 

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.