Ieder merk een eigen Currency? – door Branded Currency Company

Onze mobiele telefoon is onmisbaar geworden en zeker niet alleen voor bellen. We gebruiken onze telefoon om de weg te vinden, te shoppen, eten te bestellen, ermee te betalen, met iedereen in contact te staan en nog veel meer. Betalen en loyaliteit komt bij elkaar op één plek: de mobiele telefoon. Hierdoor zijn er veel gave nieuwe toepassingen mogelijk. 

Loyalty, cadeaukaarten, betalen, vouchers en coupons lopen naadloos in elkaar over en vormen gezamenlijk het nieuwe vakgebied ‘branded currency’. Het is een wereldwijde markt van €750 miljard. Even groot als advertising, maar deze markt groeit wel met dubbele cijfers. 

Wat gaan we doen?
In deze sessie behandelen we de mooiste branded currency cases en concepten wereldwijd. Deze sessie geeft inspiratie en concrete handvatten voor iedereen die wil belonen en loyaliteit wil creëren. Of je nu werkt met klanten, medewerkers, inwoners, toeristen of verzekerden, branded currency is overal toe te passen.

Voorbeeld programma: 
1. Introductie Branded Currency
2. Case – Starbucks & Burger King (merken) 
3. Case – Singapore (zorg & overheid)
4. Hoe creëer jij meerwaarde voor klanten, werknemers, inwoners met je eigen “currency”?
5. Case – HR Butler (medewerkers)
6. Case – Amsterdam (steden)
7. Resultaten branded currency cases en afronding 

Over de host: Mark van Bommel
Mark is een vernieuwer die graag werkt op het snijvlak van twee werelden.Voorheen was dat de combinatie van televisie en digitaal en nu is dat het interessante speelveld van betalingen in combinatie met loyalty en transactie marketing. Mark is founder en creatief directeur bij Branded Currency Company.

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com