Hoe win jij de ‘war for talent?’ ook in tijden van crisis? – door Eltjo Benedick

Talentmanagement is ‘hot’! Al jaren wordt er in HR communities gesproken over de ‘War for talent’. Het vraagstuk ‘hoe organiseer ik mij als bedrijf op een zodanige manier dat ik bedrijfskritiek talent vind, ontwikkel en bind voor de toekomst’ is er een waar veel organisaties mee bezig zijn. Tijdens deze sessie deelt Eltjo Benedick een aantal do’s en don’ts, best practices en zeker ook manieren om om te gaan met een teruglopende economie.

Basis voor deze sessie is Eltjo’s ervaring als talentmanager en een tweetal benchmarks die hij heeft uitgevoerd, waaronder voor KLM. Hierin zijn een tiental vooraanstaande organisaties een belangrijke bron van input geweest. Talentmanagement is pas écht succesvol als je de strategische waarde ervan serieus neemt en de inrichting vanuit de breedte benadert. Deze benchmark raakt een aantal facetten als ‘strategie’, ‘inrichting/organisatie’, ‘instrumenten’ en ‘leiderschap’, waar we in de webex verder op zullen verdiepen.

We delen inzichten, gaan interactief aan de slag en wisselen ervaringen uit. Jij verlaat als HR-professional de sessie met een tips voor je eigen organisatie om de ‘war of talent’ te winnen.


Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com