Hoe maak je een effectieve gezondheidscampagne voor jouw organisatie? – door ikPAS


Gezonde en gelukkige werknemers zijn meer betrokken, productiever en duurzamer inzetbaar. Ze verzuimen minder en zorgen uiteindelijk voor een hogere winst. Maar invulling geven aan een een divers vitaliteitsbeleid is niet altijd makkelijk. Of je nou wil dat jouw werknemers meer gaan bewegen, stoppen met roken of drinken of aan meditatie oefeningen doen, het risico blijft dat jouw beleid als betuttelend wordt gezien. 
In deze online sessie neemt Martijn Planken, initiatiefnemer en campagneleider van ikPAS, je mee in de wereld van gezondheidscampagnes in de organisatie. IkPas is een jaarlijkse terugkerende actie in Nederland voor tijdelijk geen alcohol drinken. Bijna elk land heeft wel een soortgelijke actie: denk aan Dry January in Engeland en OcSober in Australie. Allen hebben ze een soortgelijke insteek: gezamenlijk zetten we ons alcoholgebruik even op pauze. 

Martijn is expert op het gebied van gedragsverandering en gezondheid en heeft meerdere gezondheidscampagnes bedacht en uitgerold. In deze sessie neemt hij je aan de hand van de ikPAS campagne mee in de wereld van de gezondheidscampagnes: van challenges, gespreksstarters en communicatie. De hoofdvraag luidt: Hoe zorg ik dat ik een effectieve campagne maak?
Gedetailleerder programma volgt nog. 

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.