Hoe kun jij als HR-professional meedenken over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? – door IBN

  

In onze arbeidsmarkt hebben we te maken met een groep werkzoekenden met mooie kwaliteiten en talenten, maar die moeite hebben passend werk te vinden waarbij die kwaliteiten en talenten tot bloei komen. Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat deze mensen die passende en renderende werkplek vinden? 
Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische handvatten, zoals technische aanpassingen, aangepaste condities of extra ondersteuning. Hierdoor kunnen we samen voor werk zorgen dat van toegevoegde waarde is voor zowel werkgever als werkzoekende. Daarmee zorgen we tegelijkertijd voor slimme personeelsoplossingen en maatschappelijk verantwoord organiseren en ondernemen, hoe mooi is dat?

Tijdens de sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Passend en renderend werk bieden
  • Slim en maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid
  • Social return en sociaal ondernemen
  • Praktijkhandvatten en hoe te starten

De workshop wordt verzorgd door Marcel van Ras en Guus Weitzel van IBN, het sociale werk- en ontwikkelbedrijf van de regio Noordoost Brabant. Marcel van Ras heeft 20 jaar ervaring als consulent en jobfinder en adviseert bij strategisch personeelsbeleid. Guus Weitzel is Coördinator Social Return en PSO Adviseur.

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.