Hoe krijg jij de volgende generatie enthousiast voor technologie? – door Platform Talent voor Technologie

   

Jet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen samenwerken om meer jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding, zodat een antwoord kan worden gegeven op de uitdagingen van de toekomst.

Als het om techniek gaat, bestaat dé jongere niet. Jongeren verschillen in hun houding ten aanzien van techniek. En elk type jongere vraagt om een andere manier van aanspreken. Dat weten we dankzij het Bèta&TechMentality-model. 

In het webinar ‘Bèta&TechMentality’ maak je kennis met de verschillende drijfveren, triggers en barrières die jongeren hebben ten aanzien van techniek en technologie – en op basis waarvan zij keuzes maken voor hun eigen toekomst. Als je inzicht hebt in wat deze vijf verschillende typen jongeren drijft en motiveert, kun je daarop inspelen bij het enthousiasmeren voor techniek.

Sebastiaan Smit, de Manager Jet-Net & TechNet van Platform Talent voor Technologie, zal je tijdens deze webinar praktische handvaten geven hoe jongeren aan te spreken als je hen wil bewegen voor de uitdagingen van de toekomst. 

Dit event is onderdeel van de Tripido 10-weekse waarin we werknemers en werkgevers inspireren en activeren tot nadenken over hoe zij hun kennis en energie maatschappelijk zouden kunnen inzetten. Kijk voor meer informatie op tripido.nl en bekijk de andere events in de WeShareTalent eventkalender.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com.